KONCEPT

Osnovna ideja Dukley Gardens leži u stvaranju modernog, udobnog stambenog kompleksa, koji maksimalno harmonično koristi prirodne uslove iz okruženja: aktivni reljef, prisustvo flore, neposrednu blizinu mora, neopisivo lijepe panorame. Arhitektura grada-kluba sadrži karakteristike minimalizma i modernog dizajna, a istovremeno se sasvim dobro uklapa u ovdašnje tradicionalne stilove.

Na dizajnu pejzaža se posebno i detaljno radilo. Zasađeno je više od 5000 sadnica egzotičnog ( palme i čempresi), ljekovitog (borovi , kamfor) i plodonosnog ( citrusi, nar, kivi, masline) drveća.Krovovi i terase vila su svojevrsne prave male oaze. Vodilo se računa i o sezonskim karakteristikama i kombinacijama mirisa biljaka.Prirodna aromaterapija će pomoći stanarima kompleksa da poboljšaju zdravstveno stanje, dobiju pozitivnu energiju i poprave raspoloženje.

Povoljan geografski položaj Crne Gore u Evropi. Infrastruktura zemlje je u fazi aktivnog razvoja i spremna je da ponudi svoje usluge i najzahtjevnijim klijentima. Marine na svjetskom nivou mogu primiti jahte bilo koje klase, a tri međunarodna aerodroma u radiusu od 100km ostvaruju direktne letove iz Moskve, kao i letove za skoro sve evropske glavne gradove.

Pomoć u dobijanju boravka u Crnoj Gori!

Ukoliko Vas interesuju detaljnije informacije,iste možete dobiti u našoj poslovnici ili putem telefona:

+38269170000

WhatsApp | Viber

info@dukley.com